Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om Hemvärnet
Möt en soldat
Bli hemvärnssoldat
Aktuellt & Information
Verksamhet
Uniform på jobbet-dagen
WEBBSHOP
TIDNINGENHEMVARNET.SE
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem

Om cookies och webbplatsen

FRÅGOR OM INNEHÅLLET PÅ HEMVARNET.SE
Allmänna frågor om webplatsen ställs till webbredaktionen.

 
OM ANVÄNDANDET AV COOKIES PÅ HEMVARNET.SE
Enligt lag ska alla som besöker en webbplats informeras om så kallade cookies.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen lagrar i din dator. Läs mer om cookies på Post- och Telestyrelsens webbplats.

Hemvärnets vebbplats, med adresser som slutar på hemvarnet.se, använder sig av cookies. Cookien innehåller ingen person- information utan används bland annat för att skapa statisitk över antalet besökare på sajten.

Vill du inte tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Denna inställning kan påverka dina möjligheter att använda tjänster på webbplatsen.

 

OM PERSONUPPGIFTER
Hemvärnet är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på hemvarnet.se.

På webbplatsen kan användare anmäla sig via Hemvärnets intresseanmälan. Att Hemvärnet är personuppgiftsansvarig innebär bland annat:

- Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till den som behöver ta del av uppgifterna i samband med till exempel myn- dighetsutövning.

- Hemvärnet, en del av Försvarsmakten, är en statlig myndighet. Detta innebär att meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar som kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

- Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att en gång per kalenderår begära information om de personupp- gifter som behandlas om dig hos Hemvärnet. Om du vill ha sådan information, ska du lämna en skriftligt undertecknad begäran till Hemvärnet. Begäran ska enligt personuppgiftslagen göras på papper, och kan inte skickas med e-post.

 

LÄNKNINGSPOLICY
Om du länkar till Hemvärnets webbplats ber vi dig respektera följande:

Använd inte Hemvärnets logotyp för att länka till hemvarnet.se. Detta för att undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad. Ange länken till Hemvärnets webbplats på ett neutralt sätt. Använd endast så kallad hypertextlänk, det vill säga då användaren klickar på länken förflyttas han eller hon till Hemvärnets webbserver.

Länka inte så att Hemvärnets webbplats placeras inom ramarna för annan webbplats – ramlänkning (frames). Använd inte så kallad inlinelänkning, det vill säga länka inte så att information automatiskt hämtas från Hemvärnets webb- plats och placeras på annan webbplats.

Kontakta alltid webb@hemvarnet.se vid tveksamhet.

 

UPPHOVSRÄTT
I regel går det bra att använda delar av informationsmaterialet som finns på vår webbplats. Innan eventuellt material ska användas vill vi ändå att du kontaktar webbredaktionen och talar om var text och bild ska publiceras och i vilket syfte.

Hemvärnets vapen (heraldiska logotyp) får inte användas utan tillstånd av Patent- och registreringsverket (PRV). .

Kalender
Tyck till om sidan