Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om Hemvärnet
Möt en soldat
Bli hemvärnssoldat
Aktuellt & Information
Verksamhet
Uniform på jobbet-dagen
WEBBSHOP
TIDNINGENHEMVARNET.SE
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem


Nyheter från 472:a kompaniet

Klicka här för att läsa mer om 472:a kompaniet

Det viktiga koket

När det kommer till mat.

David Rudolfs kokgrupp

Vecka 37 blev stab & tross pluton David Rudolf förlagd till Rinkaby skjutfält. Kokgruppen fick förstärkas från olika håll,  bl.a från P7 som också hjälpte till med strömförsörjningen.

Den för tillfälligt sammansatta gruppen löste ut uppgiften och alla Soldater kunde serveras på sina övningsplatser.

En av uppgifterna som kokgruppen måste kämpa med är de olika former av specialmat som blir anmält från leden.  

Stor vikt lägges på hygienhantering och rutiner.

Som medlem i kokgruppen skall man vara beredd på att laga stora mängder mat under enkla förhållanden.

Det är mycket som skall komma på plats, mat som skall bli färdig i tid och hållas varm till soldaterna som oftast inte är i närheten av koket.

 

 

 

Publicerad: 2016-09-26, 472:a kompaniet
Av: Johan Fyhr <Skicka meddelande>
Uppdaterad: 2016-09-27

2017-04-10

SÖF

Läs artikeln

2016-11-21

Intro 2

Läs artikeln

2016-11-02

Inskjutning Ak4b

Läs artikeln

2016-10-19

Gammalt ersätts med nytt

Läs artikeln

2016-09-28

472 Rekryterar

Läs artikeln

2016-09-26

Det viktiga koket

Läs artikeln

2016-09-25

Ny grundutbildning mot hemvärnet

Läs artikeln

Nyhetsarkivet

Kalender
Tyck till om sidan