Tyck till om hemsidan

Vi vill gärna ha feedback på vår webbplats. Fyll i formuläret nedan med dina kommentarer.

För att vi skall veta att du är en riktig person,
krävs det att du upprepar kontrollordet nedan till vänster i textrutan till höger.

Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gamla nummer
Utgivningsdatum
Prenumerera
Adressändra
Om tidningen
TIDNINGENHEMVARNET.SE
HEMVARNET.SE
FORSVARSMAKTEN.SE
HEMVARNET
FORSVARSMAKTEN
TIDNING FÖR HEMVÄRNET
NATIONELLA SKYDDSSTYRKORNA
Hem
Hem

Prenumerera

Ett års prenumeration kostar för adresser i Sverige 300 kronor och 500 kronor utomlands.

Betala in aktuell summa till bankgiro 102-9321, glöm inte att ange namn/företag och postadress i meddelandefältet. Meddela även redaktionen via mejl, adm(at)tidningenhemvarnet.se, vilken postadress du vill ha tidningen till och antalet tidningar.

För betalningar från utlandet gäller följande:
Betalningsmottagare: Rikshemvärnsrådet
Bankens namn: Swedbank
Kontonr: 8327-9, 914 745 724-7
IBAN: SE35 8000 0832 799147457247
BIC: SWEDSESS

Tidningen Hemvärnet är gratis för all hemvärns- och avtalspersonal i hemvärnet samt förband, skolor och centra inom Försvarsmakten.

På sändlistan står även kommunstyrelser, stads- och kommunbibliotek samt räddningstjänst. Även andra myndigheter/organisationer och personer vars arbete eller intresseområde rör hemvärnet kan få en kostnadsfri prenumeration, mejla en motivering till adm(at)tidningenhemvarnet.se.

Registrering av personuppgifter rörande prenumerationer/friexemplar

Tidningen Hemvärnet/rikshemvärnsrådet samlar in personuppgifter i samband med prenumerationer eller vid begäran av friexemplar rörande namn och leveransadress i syfte att uppfylla vårt avtal med kunden/läsaren. Uppgifterna sparas bara under den tid kunden betalar för prenumeration eller så länge kunden vill ha ett friexemplar och har gett sitt samtycke. Efter varje nummer, eller på kundens begäran, raderas personuppgifter för de som inte längre har ett avtal med tidningen.

Som kund har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig och få uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande rättade.

OBSERVERA att alla personuppgifter rörande hemvärnssoldater behandlas av Försvarsmakten via utbildningsgrupperna och vid alla frågor rörande detta ska du kontakta respektive utbildningsgrupp.

Kalender
Tyck till om sidan